Rólunk

A Gyepes Trans kft. tradicionális családi vállalkozás 1994-től. Számunkra elsőrendű, hogy utasainkat késedelem nélkül, biztonságosan és kényelmesen szállítsuk.

KÖSZÖNET A BIZALOMÉRT

Emberek és helyek ezreinek összekapcsolásának 30. évfordulóját ünnepeljük. Köszönjük ügyfeleinknek azt a bizalmat, amely előre visz minket, és szolgáltatásaink fejlesztésére inspirál bennünket. Várjuk a következő éveket, amikor továbbra is kényelmes és megbízható autóbusz- és személyszállítást biztosítunk.

Gyepes Trans

Helyi és nemzetközi személyszállítást biztosítunk az 1994. évtől. Igyekszünk ügyfeleink igényeit rugalmasan, személyre szabottan kielégíteni. A minőség garanciája a biztonságos és kényelmes járművek, valamint a tapasztalt autóbuszvezetőkből álló csapatunk.

MINDIG IDŐBEN

Ugyanúgy ahogy Önök, mi sem szeretünk késni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy eljuttassuk Önt megfelelő időben a megfelelő helyre.

SOKÉVES TAPASZTALAT

Több mint két évtizede végezzük a személyszállítást. A problémamentes személyszállítás a mi prioritásunk.

BIZTONSÁG

Minden járművünk rendszeres műszaki ellenőrzésen esik át. A járműveket kizárólag tapasztalt és iskolázott autóbuszsofőrök vezetik.

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Az elégedett ügyfél a mi fő prioritásunk. Szívesen teljesítjük az Ön egyéni igényeit is.

A mérföldkőink

A SZÁMOK TÜKRÉBEN

Önök azok, aki meghatározzák az irányt. Mi Önöket kényelmes és biztonságos körülmények között szállítjuk a kívánt helyre. Tengerhez való utazást, tanulmányutakat, kerékpártúrákhoz való utat, iskolai kirándulásokat és céges rendezvényekre való utasszállítást biztosítunk.

1994

ALAPÍTÁS ÉVE

Több mint 2 évtized tapasztalat.

180 000

KILOMÉTER ÉVENTE

Biztonságban leutazott kilométerek belföldön és külföldön egyaránt.

12 380

UTAS ÉVENTE

A kívánt helyre.

26

ORSZÁG

Több száz európai üdülőhely.
Neoplan Cityliner VIP Class - miniature

közösségi háló

Kövess minket Facebookon

Copyright © 2024 Gyepestrans