VIP Class

NEOPLAN CITYLINER

NR 297 JP/ 49 ülőhellyel


A JÁRMŰ LEÍRÁSA

NEOPLAN CITYLINER VIP CLASS

NR 297 JP ( 49 ülőhellyel )


A Neoplan Cityliner VIP Class egy kényelmes 2 tengelyes busz, hossza: 12 .240 mm és gazdag felszereléssel rendelkezik. A NEOPLAN ötvözi a céltudatos megjelenést és a jövő technológiájával kényelmet biztosít, amely mindennemű elvárását és kívánságait teljesíti. Ezért régóta a prémium szegmenshez tartozik. Az elülső üveg elegáns vonalai az ívelt oldalsó sötét ablakokkal és a modern designnal páratlanul összetéveszthetetlen futurisztikus profilt jelenít meg.

 

SZÁLLJON FEL ÉS ÉREZZE MAGÁT OTTHON

Dinamikus, kiegyensúlyozott, provokatív, egyszerűen összetéveszthetetlen – így lehet jellemezni Citylinert a nagyközönség előtt. Amellett, hogy vonzó külsővel rendelkezik a Cityliner, a saját valódi értékének és az innovatív technológiának köszönhetően a biztonság és a kényelem jellemzi. A széles ajtók és lépcsők az utasok kényelmes fel- és leszállását biztosítják. A kiterjedt ablakokon keresztül sok fény szűrődik át a belső térbe, és ezáltal az utasoknak szinte korlátlan kilátás nyílik a külvilágra. A kiváló hangberendezés az összes érzékének megfelelően még élvezetesebbé teszi az utazási élményt.

A busz automatikus klímaberendezéssel és állítható, egymástól jól elkülönülő ülésekkel rendelkezik. Az utasoknak nem kell tartaniuk a hosszú és fárasztó utazástól. A kényelemhez hozzátartozik a kellemes huzattal bevont ülések, amelyek télen nem hűtenek, nyáron pedig nem ragadnak.

Minden ülés biztonsági övvel, láb- és könyöktámasszal rendelkezik. Minden ülésre lehajtható asztalka van szerelve és LED lámpák találhatók az ülések felett. A padló alatt helyezkedik el a 9,40 m3-es csomagtér és a WC-vel ellátott kabin. A kisebb méretű poggyászt a mennyezet alatti polcokra lehet helyezni. Kiegészítő tartozéknak számít a 2 LCD monitor, GPS térképek, elülső kamera, audio rendszer, kiskonyha, mely előnyös az utazási szünetek idején.

Előnynek számít a vontató eszköz, például a kerékpárok szállítására.

Nemcsak az utasok, hanem az autóbusz sofőrjei és élvezik a Cityliner összkomfortját. A sofőrfülke modern berendezésének és felszerelesének köszönhetően komfortos, kényelmes és biztonságos az Ön utazása velünk.


KÉPEK

KÜLTÉR/BELTÉRÜLÉSREND

NEOPLAN CITYLINER VIP CLASS

https://gyepestrans.sk/wp-content/uploads/2018/07/gyepestrans-neoplan-vip-podorys-maly.png


UTAZÁSFOGLALÁS

Tel.: +421 907 139 808
E-mail: info@gyepestrans.sk

TÖBBI JÁRMŰ


https://gyepestrans.sk/wp-content/uploads/2017/12/Gyepes-Trans-Neoplan-biely-City-Liner2.jpg

NEOPLAN CITYLINER ROYAL CLASS


https://gyepestrans.sk/wp-content/uploads/2017/12/Gyepes-Trans-Neoplan-strieborný-City-Liner2.jpg

NEOPLAN CITYLINER ROYAL CLASS


https://gyepestrans.sk/wp-content/uploads/2017/12/Gyepes-Trans-Mercedes4.jpg

MERCEDES BENZ SPRINTER


Online űrlap

TÁJÉKOZÓDJON A SZÁLLÍTÁS ÁRÁRÓL